De disclaimer geldt als je de website eten-en.nl bezoekt.

Van wie is de website?

De website is van 100% STEBA. De volledige naam en het adres van het hoofdkantoor:

100% STEBA BV:
Karveel 48-36
8242 VK Lelystad

Wat is nog meer belangrijk?

  • 100% STEBA BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62859412.
  • Het BTW-nummer van 100% STEBA BV is: NL854987058B01.

Wat moet ik weten als ik de website bezoek?

Geen advies. Op de website staat alleen algemene informatie. Dat betekent dat deze informatie niet voor jouw persoonlijke situatie is geschreven. We geven je op de website daarom geen persoonlijk advies om iets wel of niet te doen. Het is je eigen verantwoordelijkheid als je alleen op basis van de informatie op de website een beslissing neemt.

Bereikbaarheid website. We doen ons best om er voor te zorgen dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk als je daardoor schade lijdt.

Fouten op de website. We proberen er altijd voor te zorgen dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is. Het kan toch gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk als je daardoor schade lijdt.

Auteursrechten. Alle informatie op de website is van 100% STEBA BV. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl en logo’s. Je mag de informatie op onze website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privéweblog (zonder commerciële doeleinden). Vermeld dan wel dat je de informatie hebt gevonden op https://www.eten-en.nl. Je mag de teksten en logo’s van de website niet veranderen. Je moet altijd eerst toestemming aan 100% STEBA BV vragen als je de informatie op de website wilt gebruiken voor commerciële doeleinden.

Websites van anderen. Soms verwijzen wij naar een andere website bijvoorbeeld via een link. Als je op de link klikt, kom je op de website van iemand anders. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over jouw privacy gelden niet voor websites van anderen.

Nederland. De informatie op de website is bedoeld voor Nederland. In het buitenland kunnen andere regels gelden.

Wijzigingen. We kunnen de regels van deze disclaimer aanpassen. Wil je weten welke regels gelden? Kijk dan altijd op deze pagina voor de laatste versie

Deze pagina is het laatst gewijzigd op 8 september 2017