Eten. We doen het de hele dag door. Ons hele leven lang. Maar wat gooien we nu eigenlijk naar binnen en wat is het effect van al dat eten?

Met Eten& willen we een portal creëren die antwoorden kan geven op veel voorkomende vragen. We zijn geen voedingsdeskundigen hier op de redactie, maar eten ook al ons hele leven. Het boeit ons dat mensen vaak zo weinig weten over onze primaire levensbehoeften. We schrijven daarom vanuit de mens die niet alles al weet. Vanuit de nieuwsgierige ziel die eenvoudig antwoord wil hebben op hedendaagse vragen, zonder alle medische termen. Gewoon begrijpbare taal die je hopelijk aanzet tot denken. Je aanzet om tot actie over te gaan (of juist niet!).

We zoeken hiervoor op het web, interviewen specialisten en geven ruimte voor onze lezers om hun ervaringen en kennis te delen. We proberen onze artikelen zo goed mogelijk te categoriseren en relevante content aan elkaar te knopen. Alles om het jou gemakkelijk te maken.

We wensen je veel plezier en een gelukkig leven.

Kevin Steba
Oprichter van Eten&

Uiteindelijk wilde ik gewoon gelukkig zijn. Ik was zo klaar met mijn te zware en te dikke lijf. Het voelde niet meer als van mijzelf. Ik zag het als een last. Iets wat mijn geluk in de weg zat. Zo zonde achteraf.

Mijn leven veranderde toen ik bewuster naar eten ging kijken. Voor het eerst in jaren kwam ik weer in contact met mijn lichaam en kreeg ik er veel meer respect voor. Ik vind het nu zo mooi om te zien hoe het lichaam elke dag voor me werkt. Mijn eigen unieke bio-fabriekje. Met Eten& hoop ik iedereen dit inzicht ook te kunnen geven.
– Kevin